COMPANIA

Noi facem distantele sa para mai mici.

TN Logistika SK-RO este o firma care s-a format in interiorul unui grup mare , cu o experienta de peste 30 de ani in sectorul transportului. Datorita know how-ului grupului, venim in intampinare si diversificam oferta comerciala, concentrandu-ne mai presus de orice in zona est Europeana.

Pozitionarea strategica pentru sectorul transporturilor
Mai precis, alegerea de a pozitiona propriul sediu la Pitesti, in inima economica a Romaniei – la cca 100 km de capitala acesteia ,Bucuresti – subliniaza vointa de a pune TN Logistika SK-RO in centrul conectarilor nationale si internationale , situandu-ne la intersectia principalelor coridoare Europene de transport.
O firma specializata in transportul national si international pe strada de marfa pe paleti, grupaj sau exclusive cu un obiectiv : sa propuna solutii de organizare astfel incat produsele sa ajunga, in termenul de tranzit stabilit, in locurile de productie si de consum

Servicii pe cale terestra in principalele orase ale Europei
TN Logistika SK-RO efectueaza transportul complet sau grupaj de marfuri , pe strada din sau in Europa orientala si occidentala cu punct intermediar Romania.

Un portofoliu de clienti care provin din arii diferite
Alegerea de a lucra pe principalele segmente din piata estica, a dus la integrarea unor noi oportunitati de business.

Datorita unei echipe profesioniste si eficiente ,compania a urcat rapid in topul transportatorilor din Romania , si in cativa ani, reteaua de relatii construite a adus-o printre primele din piata internationala.

Incredere

Resurse umane calificate

Limbi internationala